Поділитись:

Правоохоронці дали оцінку подіям на ринку в Луцьку

П'ятниця, 07 лютого 2020, 09:58

Начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига заявив, що поліція не займе ні сторону міської ради, ні працівників ринку. Натомість діятиме в межах закону.

Водночас прокурор Волинської області Тарас Безрукий додав, аби від представників силових структур та влади не вимагали давати оцінки подій чи рішень, щоб не чинити впливу на майбутній суд. Щодо подій вночі, то прокурор зазначив, що техніка вже ідентифікована і ця інформація є таємницею слідства. Він радить провести судово-товарознавчу експертизу для встановлення вартості збитків.

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко доручив в межах своїх повноважень прокуратурі та поліції дати свою оцінку подіям вночі. Він також розібратися та вивчити всі матеріали про те, чи є підстави перенесення ринку. І запевнив, що жодного порушення прав людини не буде.

Нагадаємо: 6 лютого виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт заявив, що демонтаж незаконно встановлених торгових кіосків продовжать, адже перенесення ринку підтримує більшість лучан. Своєю чергою очільниця департаменту мунварти Юлія Сиротинська зазначила, що демонтовувати контейнери будуть таким же способом, що й був. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів