Поділитись:

Сергій "Колос" Мартинюк назвав своїх фаворитів у нацвідборі на Євробачення

П'ятниця, 07 лютого 2020, 15:14

Фронтмен музичного гурту "Фіолет", письменник Сергій "Колос" Мартинюк поділився своїми враженнями про нацвідбор на Євробачення. 

Приємно, що в списку претендентів на перемогу стільки нових для загалу музичних імен, – написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

А також Сергій "Колос" назвав своїх фаворитів. Це: 

Марина Круть

"Максимально чесно, глибоко і пронизливо. З найновішої хвилі української музики творчість Марини резонує зі мною чи не найбільше. Напевно, своєю беззастережною відвертістю", – прокоментував музикант. 

Гурт [О]

"Оля Чернишова – одна з моїх улюблених вокалісток в українській музиці. Конкурсна пісня дуже тепла і в чомусь видалась мені навіть інтимною. Приємно, що як і у випадку з Круть, це історія найперше про музику, а не формати", – зазначив Сергій Мартинюк. 

CLOUDLESS

"Вдале переродження проекту. Трек, як на мене, трохи штучний посилами тощо, але це саме те, що й треба на конкурсі. Думаю, в пациків хороші шанси. Крім того, Антон Панфілов, я поставив на ваш вихід у фінал 140 гривень в букмекерів, так що дивись мені", – розповів Мартинюк. 

Катя Чілі

"Треку я ще не чув (можливо, погано шукав), але творчість Каті – за замовчуванням глибокий концептуалізм, хай для загалу це і виглядає як провокація", – пояснив Сергій "Колос".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів