Поділитись:

В Україні з'явиться нова політична сила

Середа, 29 червня 2016, 09:42
В Україні з'явиться нова політична сила

Колишній заступник генерального прокурора Давіт Сакварелідзе представив ініціативну групу нової української політичної партії.

До неї, зокрема, увійшли ще один колишній заступник генпрокурора Віталій Касько, екс-народний депутат Віктор Чумак, колишній головний редактор українського Forbes Володимир Федорін, колишній голова Нацагентства з питань держслужби Денис Бродський та інші, – повідомляє ТСН.

Нова політсила має на меті "захист державного суверенітету та відновлення територіальної цілісності України, знищення олігархічно-клептократичноі системи, створення сильної держави, заснованої на справедливості, взаємній повазі та довірі, об'єднання українського суспільства навколо абсолютного несприйняття корупції, розбудову в Україні суспільства відкритого доступу".

Сакварелідзе повідомив, що етап попередніх консультацій завершено і зараз створюються команди в регіонах.

Нагадаємо: Давіт Сакварелідзе раніше заявляв, що колишній президент Грузії і голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі стане одним з ідеологів нової української політичної партії. За його словами, також ведуться активні консультації з народними депутатами Сергієм Лещенком і Мустафою Найємом. Сакварелідзе додав, що в нову політсилу також може увійти "найкраща частина "Руху за очищення".

Надрукувати
мітки:
коментарів