Поділитись:

В Луцьку зробили бургер з рослинною котлетою*

Неділя, 09 лютого 2020, 20:52

Мережа Ring Cafe вже сім років працює в Луцьку і пропонує в своїх закладах смачну, зрозумілу, доступну їжу. Та прийшов час інновацій. Тому вже завтра в спеціальному меню закладу з’явиться абсолютно унікальний в нашому місті бургер. Основний його інгредієнт - рослинне м’ясо. Ми вирішили трохи більше розповісти про цю новинку, яка заполонила кухні світу й сучасних закладів у великих містах України.

Рослинне м’ясо у світі не новинка. Його активно використовують вже з 2016 року. У розробку рослинного м'яса вклалися засновник Microsoft Білл Гейтс, співзасновник Twitter Біз Стоун, актор Леонардо Ді Капріо, екс-CEO McDonald's Дон Томпсон і багато інших найбагатших людей, яким не байдуже майбутнє нашої планети. В Європі продаж рослинного м’яса розпочався у 2018 році.

В Ring Cafe тепер можна буде спробувати бургер, який прийдеться до смаку тим, хто з різних причин відмовився від м’яса або просто хоче скуштувати щось новеньке. Котлета в ньому з рослинного м’яса. Напевно саме тому новий бургер назвали GREENBURGER. Також в ньому буде авокадо, помідори, огірок та цибуля, свіже листя салату і гірчичний соус на основі сиру фета. Цей бургер буде подаватися лише з житньою булочкою, посипаною льоном, кунжутом та спеціями. Неймовірно смачно звучить.

Що входить до складу котлети?

Основні компоненти: гороховий білок, рис, буряк, вода і олія. Вона на 100% веганська, але за консистенцією, запахом, смаком і кольором дуже схожа на м’ясо. В одній котлеті знаходиться 20 грамів білка і це більше, ніж у звичайному м’ясі. У складі немає ГМО, глютену, сої, антибіотиків, холестерину, гормонів і паразитів - то ж це абсолютно безпечний і гіпоалергенний продукт.

Де і коли можна скуштувати?

У закладах мережі Ring Cafe новий бургер з’явиться вже завтра, 10 лютого. Також всі бургери з меню закладів відтепер можна буде замовити на традиційній білій булочці або ж обрати темну - житню булку, посипану льоном, кунжутом і спеціями.

Щоб скуштувати, завітайте в Ring Cafe на фудкорті Grand Central, що на 4 поверсі РЦ “Промінь”.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів