Поділитись:

Нардеп Лапін розповів про "свідків Палиці й Бені" в Луцьку

Середа, 29 червня 2016, 13:22

Народний депутат, обраний у Луцьку, Ігор Лапін розкритикував прихильників політичної сили УКРОП на Волині, які, з його слів, після випадку з перестрілкою за участі нардепа, почали перекручувати інформацію і виступили з різкою критикою на його адресу.

"У нас в місті є місцеві "свідки Палиці (Ігоря – авт.) й Бені" (Беня – прізвисько бізнесмена Ігоря Коломойського, одного з очільників групи "Приват", – авт.), які ніяк не можуть заспокоїтися через те, що я в них виграв вибори. То вони одразу у своїх ЗМІ почали писати: бідні "барсеточники" грузинської національності із посвідченнями на проживання в місті Одеса, багато разів судимі, один з них – у розшуку по Луганську, і негідник депутат, який ледь не з гранатометом ходить на вулицях", – прокоментував нардеп в інтерв'ю виданню Цензор.нет.

Депутата обурило також, що в Україні людина, яка відсиділа у в'язниці, отримує посвідку на проживання.

"Чому?! Таких мали б депортувати. Ніяка держава в світі не буде в себе тримати іноземців, які скоїли кримінал і відсиділи. До побачення – все", – каже Лапін.

Нагадаємо, що 10 червня, на другий день після перестрілки, нардеп зібрав прес-конференцію, на якій разом з правоохоронцями детально розповів про інцидент, який трапився.

Надрукувати
мітки:
коментарів