Поділитись:

Луцьк – останній у рейтингу найромантичніших міст України

Середа, 12 лютого 2020, 10:52
Луцьк  –  останній у рейтингу найромантичніших міст України

Команда аналітиків Picodi.com перевірила статистику «романтичних» пошукових запитів в інтернеті і склала рейтинг найромантичніших міст України. Луцьк – останній у цьому списку.

В пошуках кохання

У списку фраз, які розглядали, були «валентинки», «зізнання у коханні», «побачення», «квіти» та інші, пов'язані з днем святого Валентина. Частота подібних запитів перед святом усіх закоханих зростає в усій Україні. Однак, в деяких містах прагнення приємно провести час з «другою половинкою» росте більше, ніж в інших.

Луцьк  –  останній у рейтингу найромантичніших міст України

Результати обробки статистичних даних Google по Україні показали, що найромантичніші українці живуть в Сумах, Полтаві та Миколаєві. У цих містах зростання пошукових запитів, пов'язаних з днем усіх закоханих, був найбільший. Суми – це місто з багатою історією, де щорічно проводяться музичні фестивалі «Бах-фест», «Джаз-фест», «Органум», «Булат». Можливо, це і робить сумчан цінителями теплих відносин і романтики.

Київ зайняв 17 місце в рейтингу «романтиків». Мабуть, жителів мегаполісу відволікає від Валентинового дня робоча суєта.

Серед 24 досліджених міст найменше цікавляться днем святого Валентина і всім, що з ним пов'язано, в Луцьку (24 місце), Одесі (23 місце) і Донецьку (22 місце).

Весь рейтинг виглядає наступним чином:

Луцьк  –  останній у рейтингу найромантичніших міст України

Методологія Рейтинг заснований на порівнянні зростання популярності запитів у пошуковій системі Google за період січень-лютий 2019 роки (на основі архівних даних сервісу Google Keyword Planner). У дослідження були включені адміністративні центри 24 областей України. Аналізувалися пошукові запити на українській і російській мовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів