Поділитись:

Коронавірус: "Укрпошта" призупинила прийом посилок до Китаю

Середа, 12 лютого 2020, 22:22

З 12 лютого АТ "Укрпошта" тимчасово призупинила прийом поштової кореспонденції і посилок з України до Китаю.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі "Укрпошти".

"Щодо доставки імпортних поштових відправлень з території Китаю, які надходять до України. Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, які здійснюють доставку з цієї країни до України, не мають жодних заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивезення пошти з території Китаю. Однак через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній, терміни транзиту пошти до України можуть бути збільшені", – повідомили в Укрпошті.

Що ж стосується усіх видів відправлень до Китаю, то всі відправлення, прийняті до 11 лютого, будуть доставлені, однак загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені. З 12 лютого їх приймання тимчасово призупинили.

Також Укрпошта попередила про можливе збільшення термінів транзиту поштової кореспонденції і посилок між Україною та Китаєм через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній.

Всесвітня організація охорони здоров'я теж наразі не вводить жодних заборон для переміщення товарів через кордони і міжнародної торгівлі у зв'язку зі спалахами коронавірусу в Китаї. ВООЗ повідомляє про безпечність посилок. Люди, які отримують посилки з Китаю, не ризикують заразитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів