Поділитись:

Як зміниться квитанція від "Луцьктепла" за січень

Четвер, 13 лютого 2020, 14:50
Як зміниться квитанція від

Інформація про розміри оплати за послуги ДКП «Луцьктепло» з’явиться в квитанціях вже 14 лютого. 

ДКП «Луцьктепло» передало інформацію про розміри нарахувань за послуги у місцевий обчислювальний центр. Вже у п'ятницю дані про розмір оплати за гарячу воду та опалення будуть доступні у квитанціях, – інформує пресслужба підприємства. 

Два чинники вплинули на видачу інформації про розміри оплати за послуги підприємства в дещо запізнілі терміни. Одним з них є перехід до нового програмного забезпечення для оплати послуг та наповнення його баз даних задля покращення абонентського обслуговування споживачів. Йдеться про впровадження особистого кабінету споживача, який майже готовий до запуску і стане доступним для лучан вже в поточному місяці. Про можливості особистого кабінету споживача йтиметься в окремій публікації.

Ще одним чинником стало проведення нарахування знижки за послуги в розмірі 16 %, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 № 1082 та додаткової зміни ціни природного газу, придбаного в січні 2020 року. Як повідомлялося, згідно з попередніми розрахунками, розмір знижки мав становити 7 %, однак додаткове зниження ціни енергоносія призвело до необхідності перерахунку коригувального коефіцієнту та проведення додаткових розрахунків, які й спричинили затримку в проведенні нарахувань.

Окремо наголошують, що в квитанції за січень 2020 року буде відсутнє поле з переданим показником лічильника (-ів) гарячої води і буде зазначено лише розмір оплати за послугу. Однак незабаром вам буде надана можливість бачити та передавати показання індивідуальних приладів обліку гарячої води через особистий кабінет, відстежувати динаміку споживання послуг та отримувати іншу корисну інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів