Поділитись:

Секс-дослідження: БДСМ-іграшки найчастіше використовують на Волині

Четвер, 13 лютого 2020, 16:15
Секс-дослідження: БДСМ-іграшки найчастіше використовують на Волині

Лютий — найгарячіший місяць не тільки для всіх закоханих, а й для працівників секс-магазинів. Адже іграшки для дорослих є одним із найпоширеніших подарунків у Валентинів день.

Проте девайси 18+ користуються попитом не тільки напередодні 14 лютого. Так, у 2019 році українці придбали більш як 100 тисяч секс-виробів.

Такі дані наведені у “Мапі кохання України 2019”, пише сайт LoveSpace.

За статистикою чоловіки та жінки купують як товари для задоволення, наприклад, фалоімітатори та мастурбатори. Так і для сексуального здоров’я: вагінальні кульки, тампони та інше. Але є категорії виробів, які придбали найбільшу кількість разів.

Найпопулярнішим товаром минулого року стали лубриканти для різних видів сексу.

Другу сходинку посіли вібратори, що найчастіше купували у Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській та Харківській областях.

Третє місце розділили штучні вагіни й мастурбатори та анальні корки. Перші  користувались попитом на Івано-Франківщині, Дніпропетровщині, Київщині, Тернопільщині та Харківщині. Останні ж — у Вінницькій, Київській, Донецькій, Житомирській та Кропивницькій областях.

А от БДСМ-девайси найбільше використовують на Волині, а також у Вінниці, Києві, Львові та Миколаєві. Нерідко секс-іграшки використовують й для того, щоб розіграти друзів. “Кожен день ми обробляємо по 7 фейкових замовлень, в яких хтось комусь замовив гумову жінку чи розширювач анального отвору”, — розповіли в київському секс-просторі LOVESPACE.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів