Поділитись:

"Хлопцям-геям важче", – лесбійки з Волині розповіли про кохання

П'ятниця, 14 лютого 2020, 12:10

Оля і Ангеліна ще не мають власних традицій святкування Дня святого Валентина, бо це буде їхній перший День усіх закоханих разом. Дівчата «не паряться», бо, кажуть, головне бути щасливими щодня, а свято – це просто привід для маленьких приємностей. Дівчата дуже відкриті, вільні і щасливі. 

Оля має освіту психолога, зараз працює консультантом в магазині, Ангеліна – кулінар, має улюблену роботу за фахом. Познайомилися у маленькому містечку на Волині, звідки Оля родом, а Ангеліна там навчалася в училищі. Кажуть, що в Луцьку їм комфортно та затишно, але вони ще не вирішили, чи хочуть жити тут, чи, можливо, змінять місто, – йдеться в матеріалі Тетяни Сомової для ІА «ВолиньPost». 

Оля пригадує, що перша думка при знайомстві була: «Тільки б не закохатися». Але не вдалося – через деякий час Оля сказала хлопцю, з яким на той момент зустрічалася, що йде від нього до Ангеліни. Каже, реакція була нормальна і з більшістю своїх колишніх хлопців Оля в гарних, дружніх стосунках:

«Молоді люди нормально реагують на такі пари, як наша, ми не зустрічаємося з неприйняттям серед своїх друзів, іноді буває нерозуміння лише серед старшого покоління. Ангеліна приходила до мене на випускний в універ як моя дівчина - реакція моїх друзів була чудова, Ангеліну дуже всі люблять», – розповідає вона.

«Я колись спробувала поцілуватися з хлопцем, то мене знудило, вибачте, просто на нього. Відтоді я навіть не пробувала, я завжди знала, що хочу бути з дівчиною», – додає Ангеліна. 

Ангеліна виросла на Закарпатті. Каже, що в школі довелося пережити наслідки людської дикості:  хлопці-односельчани побили її просто за те, що їй подобаються дівчата. Оля ж зауважує: хлопцям-геям важче, ніж їм, до них у суспільстві більше агресії.

Дівчата кажуть, що батьки поставилися до їхніх стосунків з розумінням.

«Моя мама дуже любить Ангеліну, завжди питає, як вона. Ось зараз я маю їхати у відрядження на кілька тижнів, то мама передає сумку зі смаколиками для Ангеліни, щоб вона мала що їсти. Мама знає, що ми живемо разом, але ніколи не питала «в лоб», хто ми одна одній, можливо, думає, що просто подруги, можливо, робить вигляд, що так думає, я не знаю. Якщо спитає, я скажу правду, наші стосунки не зіпсуються, це ж моя мама і вона мене любить», – розповідає Оля. 

Ангеліна ж каже, що під час знайомства з Олею, вона жила у своєї бабусі: 

«Бабуся, дізнавшись про нас, спочатку сердилася, сварилася, навіть з дому мене виганяла, у неї крутий характер (посміхається). Але зараз все ок, теж передає Олі вітання, запитує про неї, знає, що ми разом живемо». 

У майбутньому дівчана хочуть офіційно оформити свої стосунки і сподіваються, що це стане можливо в Україні. 

Дівчата кажуть, що кохання – це коли ти просто почуваєшся добре поруч з людиною, коли тобі не треба нічого вдавати, коли ти можеш бути собою, і зізнаються, що в соцмережах їх часто запитують, як вони роблять «це».

«Ми просто кажемо, що можна зайти на сайт pornhub і побачити все, як хто що робить. Зараз немає секретів ні в чому», – відповідають. 

У них – звичайні мрії: купити житло, машину, одружитися, бути щасливими, подорожувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ 

Надрукувати
мітки:
коментарів