На луцькому фудкорті можна буде спробувати дичину*
Таверна “Старий Лис” вже в березні відкриється на фудкорті Grand Central, що на 4 поверсі РЦ “Промінь”. В цьому місці обіцяють радувати лучан оригінальними стравами з дичини за рецептурою сім’ї власника, в якій дід і батько були мисливцями. Але як же ми здивувалися, що в основі кожної з цих страв насправді лежить…. кохання.
Чому “Старий Лис”? Про це припиняють запитувати, коли представляється власник та натхненник цього місця. Адже його прізвище - Лис. Олександр вкладає душу та цінності своєї родини у це місце, тому команда фудкорту надзвичайно рада долучитися до розвитку саме цього закладу. Мрія про власне кафе з’явилася у 2016 році, а вже у 2017 вона стала реальністю.
В таверні “Старий Лис” в основному готують страви з дичини. Рецептура та технологія приготування є сімейною, так як і дід і батько були мисливцями, тому деякі секрети приготування залишались, залишаються і будуть передаватись по чоловічій лінії родини. Але місце набуло свого колориту лише з появою в житті Олександра чарівної Ліліт, яку він зустрів у ресторані кавказької кухні.
Знаково, але перше побачення Олександра та Ліліт відбулося саме в РЦ “Промінь”. А через кілька місяців “Старий Лис” змінився і перетворився в новенький заклад україно-вірменської кухні з мисливським колоритом. Тут вони працюють разом всією сім’єю, зустрічають та проводжають гостей.
Не будемо розкривати всі таємниці. Просто підписуйтеся на сторінку @grand_central_lutsk в соціальній мережі Instagram та слідкуйте за новинами. А вже на початку березня плануйте романтичну вечерю на фудкорті. “Старий Лис” чекатиме на вас.
ЧИТАТИ ТАКОЖ:
У Луцьку шукали гламурну власницю «золотої» соски (фото)
У Луцьку на місці затишного кафе відкрили новий заклад (фото)
Із присмаком «совка»: у Луцьку представили план території мікрорайону вулиці Клима Савура (відео)
У «Волинській Голландії» працюватиме штатний фотограф: скільки це коштуватиме
Скільки треба відкладати, щоби купити однокімнатну квартиру в Луцьку