Поділитись:

Яким був концерт «Беz обмежень» у РЦ «Промінь» (фото)

Неділя, 16 лютого 2020, 17:00

У луцькому РЦ «Промінь» у День святого Валентина відбувся концерт гурту «Беz обмежень».

 Феєричне шоу, організатором якого була івент-агенція «Tikhonov concert and event agency», відбулася 14 лютого, – пише Анна Вулкан на сторінках видання «Таблоїд Волині».

Гурт подарував лучанам море драйву та позитивних емоцій, глядачі запалювали ліхтарики, співали, підхоплюючи знайомі рядки.

Артисти виконали свої популярні хіти з альбому «Мільярди»: «Зорі запалали», «Мільярди», «Весь світ», що була написана у співавторстві з генеральним продюсером гурту лучанином Олегом Ходачуком.

Фронтмен гурту розповів історію написання кожної пісні, поділився своїми переживаннями та презентував два особливі треки, які задіяні в соціальних проєктах – «Колискова» OST «Заборонений» та «Моя земля». Між виступами співак вдало жартував та розважав публіку, ділився життєвими історіями та кепкував з глядачів, які прийшли на концерт з попкорном та колою.

«Дуже приємно, що нас є так багато. Наскільки я вже згадав сьогодні, то це концерт «на біс». Ми вже презентували цей альбом. Ще раз вам всім дякуємо, що ви сьогодні тут. Мені дуже хотілося б, щоб співали не лише ми з хлопцями, а й ви», – сказав фронтмен гурту Сергій Танчинець.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів