Поділитись:

У Ковелі врятували 29 тварин, яких морили голодом (фото)

Вівторок, 18 лютого 2020, 06:51

У Ковелі зоозахисники врятували 29 тварин, яких морили голодом. 

Про це повідомили представники волонтерського об'єднання "Kovel Animals" на своїй сторінці у "Фейсбук".


"Волонтери "Ковель Енімалс" вже неодноразово чули про пані Н., яка ніби-то забирає з вулиць безпритульних та домашніх тварин, зачиняє їх у будинку та підсобних приміщеннях, де тварини намагаються вижити, якщо це існування взагалі можна назвати життям. Вечір, та група добродіїв, що передають нам цуценят, дорослих собак, та ще декількох котів, загальна кількість тварин ... увага! 29! Серед яких 19 цуценят, 3 дорослі собаки, та 7 котів", – йдеться у повідомленні.


Будинок пані Н., звідки вилучили тварин, можна побачити на світлинах, але вони передають лише невелику частину жахіття, у якому були тваринки.  Бруд, антисанітарія, неймовірний сморід ( адже на вулицю їх не випускали), відсутність води та харчів.

"Усі цуценята забиті по кутках у кімнатах, під шафами, ліжками, схожі на хижих тваринок, а далі взагалі нонсенс, одного песика знайшли зачиненим у тумбочці, де бідака не мав змоги навідь підвестись, чи розвернутись! Собака постійно лежала у одному положенні, як довго, нам не відомо, але цей факт однозначно вказує на не здорову психіку людини, що здатна на такий вчинок", – повідомляють волонтери.

Серед собак-котів є домашні тварини, про це свідчать нашийники на шиях та залишки стрижки, видно, що деякі песики колись відвідували грумера.



Волонтери звертаються до жителів міста, придивіться, чи немає тут вашого зниклого улюбленця, а можливо комусь потрібен песик чи котик, безкоштовна стерилізація за нами, чи маєте змогу взяти когось на перетримку, адже одноразово плюс майже 30 занедбаних і виснажених тварин, однозначно важко.
Для бажаючих допомогти фінансово, ось номера карток ГО "Ковель Енімалс" у банку Приват.
5169330516258214 
5168757396686646

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів