Поділитись:

Бути захищеною: лучанок кличуть на заняття із самооборони

Вівторок, 18 лютого 2020, 10:33
Бути захищеною: лучанок кличуть на заняття із самооборони

фото ілюстративне

У Луцьку запускають спільний проєкт управління патрульної поліції у Волинській області ДПП та Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» за підтримки Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради «Бути захищеною – бути собою!» – заняття із самооборони для жінок.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції

Зазначається, що учасниці проєкту зможуть відвідати 10 занять із фізичної самооборони з роз’ясненням її психологічних та правових аспектів, а також отримати навички домедичної допомоги.

Заняття вібдуватимуться у Волинському обласному спортивному клубі «Магістр» (проспект Грушевського, 10) щосуботи з 15.00 год. до 17.00 год. 

«У кінці курсу на всіх учасниць буде очікувати підсумковий тест та сертифікат про проходження курсу самооборони. Основною вимогою для отримання сертифікату буде відвідування учасницями не менше як 70 % від усіх занять, старанність та гарний настрій», – йдеться в дописі.

Кількість учасників обмежена. Група буде складатись з 14 людей (для кращої ефективності тренувань).

Для того, щоб стати учасником, необхідно відповісти на кілька простих питань у запропонованій формі та очікувати лист на електронну пошту або телефонний дзвінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів