Поділитись:

«Апасна» Love Story, або як гарантовано потрапити в новини

Середа, 19 лютого 2020, 07:40

«Апасна» Love Story, або як гарантовано потрапити в новини

Цей а-ля «Stand Up-блог» надихнула написати історія про те, як затримали 15-річну польку, яка нелегально перетнула кордон через любов до 20-річного українця.

Очікую, що в мій бік можуть полетіти якісь тяжкі предмети, але це так смішно. Звичайно, коханню кожен вік підвладний, але в 9 класі перетинати кордон без документів – це якраз для того, аби потрапити в новини.

Уявляю, що в голові у дівчинки все виглядало так, наче весь світ проти її кохання, а не лише мама. В такому віці (роблю висновки по собі) все здається максимально. Коли в когось «атнашенія», а в тебе ні – то здаєшся найбільшою невдахою на світі, коли хтось йде на тусовку, а ти маєш повернутися до 21 години, то нікуди й не хочеться йти, коли половина однокласниць вже фарбується на уроки як Кім Кардаш’ян, а тобі дозволяють лише гігієнічною помадою підфарбувати губи, то життя видається не дуже то й цікавим і справедливим. 9 клас – то вам не жарти!

Куди цікавішою є поведінка 20-річного кавалера. Тобто він дійсно думав, що парочці вдасться вдало перетнути кордон поза пунктом пропуску? Ризик – благородне діло, певно саме тому юнак і не зміг запевнити кохану, що не варто йти на таку авантюру, він повернеться у ту ж Польщу, заробить ще грошей, почекає, поки дівчина підросте, забере її в своє українське царство, одружиться і будуть вони жити довго і щасливо.

Із холодним розумом дивитися на цю ситуацію і смішно, і романтично водночас. Розум каже, що закохані вчинили бездумно і по-дитячому, а серце – що парочка готова йти на будь-що, долати будь-які перешкоди і кордони, аби бути поруч.

Але ж не закінчувати «Stand Up-блог» на такій романтичній ноті. Цікаво, наскільки голосно будуть сміятися герої цієї новини, коли через кілька десятків років її пригадають, або випадково наткнуться в інтернеті.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
15 квітня 2024
23 грудня 2023
02 вересня 2023
20:42
31 січня 2023
17 жовтня 2022
03 жовтня 2022
23 липня 2022
19 липня 2022
10 липня 2022