Поділитись:

"Я зміг би змінити Луцьк за однієї умови", – Сашко Положинський про ймовірне мерство

Вівторок, 18 лютого 2020, 16:50

Сашко Положинський, який нещодавно заявив про свій вихід із гурту "Тартак " та проєкту "Був’є", пояснив, що дуже хоч змін для свого рідного Луцька. 

Про це він розповів в першому після заяви інтерв'ю для програми "Український контекст". 

Попри те, що Сашку Положинському запропонували йти в мери Луцька і люди відреагували на пропозицію позитивно, він запевнив, що не має для цього компетенції. 

"Так сталося, що щойно я оголосив про те, що йду з "Тартака" і "Був’є", двоє різних людей, ніяк між собою не пов'язаних, зробили мені пропозицію, мовляв, а давай ти станеш мером Луцька. Багатьом це сподобалося, люди почали підштовхувати мене до цього. Звісно, хотілося б, аби моє рідне місто Луцьк змінювалося на краще, розвивалося, стало максимально привабливим. Але також я розумію, що посада міського голови – це компетенції, це велика відповідальність. Щодо відповідальності, то мені не звикати. Я готовий брати не себе відповідальність, але щодо компетенції, то в мене виникає багато запитань", – пояснив він. 

Зі слів Положинського, час повчитися є. До того ж, він може ставити запитання іншим очільникам міст, з якими особисто знайомий, або ж попроситися на своєрідне стажування. Проте сам не впевнений, чи хоче цього. Сашко Положинський зазначив, що готовий допомагати міському голові, коли він нарешті з'явиться у Луцьку. Адже там вже кілька років немає мера, а це дуже шкодить місту і духу, який панує серед містян.

"Я не впевнений, що серйозно наважуся, аби балатуватися. Знову ж таки, я знаю лучан і приблизно знаю, як вони реагуватимуть, якщо я насправді оголошу про бажання піти в мери. Ядумаю, що в багатьох випадках це буде категоричне несприйняття або ж агресія", – сказав він. 

Однак, зауважив, що нічого поганого в тому, що люди шоу-бізнесу йдуть в політитку, не бачить. 

"Тут питання пріоритетів. Я би міг змінити щось у Луцьку лише за однієї умови. Якби лучани не тільки делегували мені повноваження, права і обов'язки, але й активно долучилися, аби я з тим всім делегованим зміг впоратися", – заявив Положинський. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів