Поділитись:

Положинський пояснив, чому покинув "Тартак" і "Був’є"

Середа, 19 лютого 2020, 20:00

Сашко Положинський запенив, що єдиної причини його рішення піти із гурту "Тартак " та проєкту "Був’є" немає. 

Про це він розповів в першому після заяви інтерв'ю для програми "Український контекст". 

"У якийсь момент я зрозумів, що мушу це зробити. І зробити саме зараз. Воно не було озвучене на загал одразу, як я це вирішив. Я дав собі час, аби осмислити, зрозуміти і переконатися, що це дійсно так, і коли переконався, то просто озвучив рішення для прихильників і моїх колег. Краще це зробити вчасно. Я відчува, що цей час настав", – пояснив він. 

Положинський зазначив, що наразі конкретних планів, чим займатися надалі, у нього нема. Проте залишився не надто серйозний проєкт "Олів'є" з Іваном Маруничем, який, власне, і дасть можливість реалізовуватися як музиканту.

"Щодо інших творчих планів, то я взагалі не знаю, чим я буду займатися. У мене йде процес усвідомлення, адаптації, відчуття життя, коли ти ні до чго не прив'язаний", – пояснив Сашко Положинський. 

"Люди, може, не уявляють "Тартака" чи "Був'є" без мене, а я уявляю. Може, туди прийде новий, молодший співак", – додав також він. Проте зауважив, що музиканти поки демонструють небажання працювати без нього.  

Також Сашко Положинський наголосив, що причини його рішення більше особисті.

"Там дуже багато всього. Багато що накопичувалися роками. Це моє внутрішнє відчуття. Можливо, щось з відтінком містики. Не важливо те, що відбувається навколо мене, а те, що всередині мене", – пояснив він. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів