Поділитись:

Викликали через бійку: поліція забрала у п’яного волинянина гранати (фото)

Четвер, 20 лютого 2020, 16:31

В одному із сіл Любомльського району поліцейські виявили в 39-річного чоловіка два корпуси гранат, запал, пістолети, а також набої. 

Ввечері 19 лютого до поліції надійшло повідомлення щодо можливого нанесення одному із жителів району тілесних ушкоджень. На виклик вирушили наряд групи реагування патрульної поліції, медики, – повідомляє пресслужба поліції Волині. 

На місці події правоохоронці виявили 39-річного жителя Любомльського району. Волинянин перебував у стані алкогольного сп’яніння, на обличчі його були незначні гематоми, подряпини. Чоловік мав при собі два корпуси гранат Ф-1, РГД -5 та запал. На місце прибули спеціалісти вибухо-технічного відділу ГУНП у Волинській області та вилучили небезпечні предмети. 

Згодом, під час огляду будинку волинянина поліцейські виявили та вилучили два пістолети «Reck» та «Zoraki», штик-ніж, 39 набоїв травматичної дії калібру 9 мм. і 15 дрібнокаліберних холостих набоїв.

Вилучене направили на дослідження.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) Кримінального кодексу України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів