Поділитись:

У Ковелі товариство оштрафували за високі ціни за місце на ринку

П'ятниця, 21 лютого 2020, 08:40

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України за результатами розгляду колективних звернень фізичних осіб-підприємців, які здійснюють торговельну діяльність на ринках м. Ковель, на дії ТОВ «Ковельський госпрозрахунковий ринок» розпочало розгляд справи щодо зловживання монопольним становищем.

Відділення довело, що ТОВ «Ковельський госпрозрахунковий ринок», займаючи протягом 2018 року та січня-червня 2019 року монопольне становище комплексних послуг з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами на ринках в межах м. Ковель, встановлювало  впродовж 2018-2019 років економічно необґрунтований розмір орендної плати за торговельне місце під розташування малих архітектурних форм. А це порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбачене пунктом 1 частини другої статті 13 та пунктом 2 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції».

За вчинення порушення на ТОВ рішенням адміністративної колегії антимонопольників наклали штрафні санкції у розмірі 68 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів