Поділитись:

Де в Луцьку найчастіше штрафують "паркохамів"

П'ятниця, 21 лютого 2020, 20:03

У Луцьку наразі розробили понад 20 маршрутів, де існують проблеми з паркуванням.

Про це начальниця відділу групи швидкого реагування муніципальної варти Юлія Гоголь розповіла під час комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, – пише ІА "ВолиньPost". 

Із її слів, маршрути охоплюють близько 20 вулиць та проспектів Луцька. Найбільше порушень, що стосуються стоянки транспортних засобів у невідведеному для цього місці, виявили на Богдана Хмельницького, Волі, Глушець, Карпенка-Карого, Кравчука та Замковій.

На перехрестях та пішохідних зонах найбільше порушень паркування зафіксували на Богдана Хмельницького, Винниченка, Сенаторки Левчанівської, Єршова, Карбишева, Замковій, Волі.

На Волі, Богдана Хмельницького, Бандери, Винниченка, Кравчука, Єршова, Карбишева, Кравчука та Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки найбільше паркуються на газонах і тротуарах.

У другому півріччі 2019 року інспектори з паркування винесли 11 709 повідомлень про адмінправопорушення. На користь бюджету міста стягнули 1,9 мільйона гривень. Від початку 2020 року у бюджет порушники сплатили майже 500 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів