Поділитись:

Паяльна станція YIHUA 8858*

П'ятниця, 21 лютого 2020, 18:18
Паяльна станція YIHUA 8858*

Згодом рівень електронних пристроїв, які збирає, розробляє або ремонтує радіоаматор, стає все складніше, обмежених можливостей паяльника прямого нагріву 220 В стає недостатньо, і тоді приходить час задіяти термоповітряне обладнання, серед якого, одне з кращих рішень - паяльна станція YIHUA 8858: портативна, з регулюванням температури повітряного потоку, якісно зібрана і з гарантією від відомого на ринку бренду.

Основні переваги

  1. Демонтаж мікросхем. Нагрівання відбувається одночасно з усіх боків, чого неможливо досягти контактними методами, особливо якщо одночасно витягають кілька десятків ніжок (складні цифрові елементи, процесори, відеокарти).
  2. Пайка BGA електронних компонентів за допомогою кульок.
  3. Немає небезпеки пробою статичною електрикою, оскільки операції проводяться дистанційно нагрітим до декількох сотень градусів повітряним струменем.
  4. Чітке фокусування на локальному майданчику та підбір тиску за рахунок вибору однієї з насадок з різним перерізом сопла.
  5. Турбінний фен на відміну від компресорних станцій, представлених в інтернет магазині радіоелектроніки Electronoff, нагнітає більш інтенсивний потік повітря, що досягає 120 л/хв.
  6. Постійний візуальний контроль за температурним режимом, оскільки блок керування можна розмістити довільним чином на столі, щоб світлодіодний індикатор був завжди перед очима.
  7. Регулювання з точністю до 1-го градуса сприяє точному підстроюванню під температуру плавлення припоїв і знижує ризик перегріву радіодеталей.

Конструктивно мобільна станція складається з фена, мережевого кабелю живлення, блоку управління і індикації, насадок і підставки.

При перервах, термофен лягає на підставку і автоматично відключається, що зберігає ресурс нагрівального елементу і економить електроенергію.

Підключення проводиться через роз'єм на корпусі, з надійною фіксацією гайкою.

Налаштування температури здійснюється кнопками.

Інформація відображається на дисплеї з трьома розрядами.

На відміну від громіздких вібруючих термоповітряних станцій, з незручним шлангом, важких і таких, що займають небагато місця, в YIHUA 8858 ці проблеми відсутні. Вага менше 1 кг, навіть на невеликому робочому місці, радіоаматор може виділити ділянку, щоб розташувати цей зручний паяльний інструмент.

Максимальна потужність споживається в момент нагрівання, після цього прилад виходить на економічний режим, підтримуючи задану температуру.

Датчик відстежує зміну зовнішніх умов і своєчасно подає команду на коригування температури.

Крім базових процедур - пайки і демонтажних робіт, переносна станція, може бути використана для:

  • ремонту виробів із пластику, бамперів, що в кілька разів швидше, ніж потужним паяльником;
  • для нагріву і подальшої термоусадки трубки з проводами всередині;
  • попереднього підігріву двох поверхонь з металу, що з'єднуються, щоб гарячий клей з пістолета не охолоджувався і забезпечував створення міцного з'єднання.
Надрукувати
мітки:
коментарів