Поділитись:

"Без браку": у Луцьку з'явилося 275 потенційних бізнесменів

Четвер, 30 червня 2016, 21:00

Факультет бізнесу Луцького національного технічного університету вручив дипломи бакалаврів та спеціалістів своїм випускникам.

Урочиста подія відбулася у четвер, 30 червня.

Традиційно подібний захід розпочався із Гімну України, який викладачі співали в унісон зі своїми вихованцями. Під акомпанемент аудіозапису, звісно.

Викладачі співали в унісон зі своїми вихованцями><span class=Викладачі співали в унісон зі своїми вихованцями

Коли "Ще не вмерла Україна" своє відлунала, слово взяла декан факультету бізнесу Надія Хвищун. Вона оголосила, що в цей день документ про вищу освіту отримають 275 випускників. При цьому 30 студентів зможуть похизуватися "книжечкою" червоного кольору – дипломом із відзнакою.

Надія Хвищун  - декан факультету бізнесу><span class=Надія Хвищун - декан факультету бізнесу

Зробивши своєрідне прев'ю, пані Надія зауважила, що на урочисту подію завітали поважні гості, колишні випускники ЛНТУ, а нині знані в регіоні представники бізнесу. Йшлося про керівника регіонального центру з підбору персоналу "Приватбанку" Андрія Гурського та директора ТзОВ "Забіяка" Олександра Хвищука.

Керівник регіонального центру з підбору персоналу Керівник регіонального центру з підбору персоналу "Приватбанку" Андрій Гурський

Директор ТзОВ Директор ТзОВ "Забіяка" Олександр Хвищук

Коли гості отримали заслужену порцію аплодисментів, на сцену вийшов проректор з науково-педагогічної роботи Валентин Талах. Науковець переконаний, що молодь змінюється у кращу сторону.

"Ви стаєте сміливішими, ви виховані індивідуальнішими, ніж минулі покоління. Зараз держава не намагається зігнати вас у стадо, проте вас чекає дуже серйозна конкуренція на ринку праці", – зауважив проректор.

Валентин Талах вважає, що студенти  змінюються у кращу сторону><span class=Валентин Талах вважає, що студенти змінюються у кращу сторону

А ось і самі студенти><span class=А ось і самі студенти

Валентин Талах, які істинний викладач "статистики", закінчив свою промову цифрами, розповівши про цікаве дослідження менталітету українця, яке провели іноземні фахівці.

"Цифри – річ вперта.Вони демонструють, що 69 % українців – фаталісти, тобто свято вірять у долю. Будьте іншими, не входьте в цю когорту", – закликав освітянин.

Проте повернутися на своє місце чоловіку не вдалося, оскільки йому випало відмітити найкращих студентів та вручити дипломи з відзнакою.

Все той Валентин Талах відзначив найкращих випускників><span class=Все той Валентин Талах відзначив найкращих випускників

Тут домінували дівчата><span class=Тут домінували дівчата

Цікаво, що серед тридцятки кращих – лише один хлопець. Хоча, як сказала завідувач кафедри менеджменту та маркетингу Валентина Морохова, "добре, хоч один".

Єдиний хлопець, отримавший диплом із відзнакою><span class=Єдиний хлопець, отримавший диплом із відзнакою

І він явно цим задоволений><span class=І він явно цим задоволений

А Валентина Морохова не дуже. Хоча радіє, що хлопці все ж присутні серед кращих><span class=А Валентина Морохова не дуже. Хоча радіє, що хлопці все ж присутні серед кращих

Нехай юнаки поступилися дівчатам у "червоності" своїх дипломів, проте вони взяли абсолютну першість музичній обдарованості. Представники чоловічої статі розбавили захід виконанням пісень та віртуозною грою на гітарі.

Добавили яскравих барв випускному численні букети квітів, які дівчата отримали від своїх обранців та рідних.

І незважаючи на спеку, студенти бадьоро отримували свої "задокументовані плоди" навчання.

Випускники детально розглядали свої дипломи><span class=Випускники детально розглядали свої дипломи

І звісно ж робили фото на згадку><span class=І звісно ж робили фото на згадку

Звісно, не міг залишитися в стороні екс-декан та активний лобіст факультету бізнесу професор Тарас Божидарник. Науковець влучно підмітив, що "ЛНТУ випускає спеціалстів "без браку" та пригадав слова покійного губернатора Волині Бориса Клімчук.

"Колись Борис Клімчук сказав нашим студентам: "Не допускайте синдрому опущених рук", – згадав минуле освітянин.

Тарас Божидарник пригадав слова покійного губернатора Волині Бориса Клімчука><span class=Тарас Божидарник пригадав слова покійного губернатора Волині Бориса Клімчука

Ці люди випускають спеціалістів Ці люди випускають спеціалістів "без браку"

Під завершення заходу присутні отримали змогу оцінити виконання пісні культового гурту Metallica. Символічно, що саме "трешові" гітарні рифи зазвучали у стінах луцького ВНЗ. Trash у перекладі з англійської – побити. Можливо, саме ці молоді люди стануть одними з тих, кому доведеться "побити" бідність, корупцію та беззаконня у нашій країні.

Надрукувати
мітки:
коментарів