Поділитись:

Подорожуємо всесвітом Marvel*

Неділя, 23 лютого 2020, 18:10

Світ Marvel: який він? Про це розповідає "Будинок іграшок", який знаходиться на 1 поверсі Розважального центру "Промінь".

Marvel – окрема планета сміливих супергероїв. Разом із ними можливо все й навіть більше. Яскраві екшн-сцени, запеклі сутички та справжня дружба на фоні вічної боротьби добра та зла.

Найпалкіші прихильники саги вишиковуються в черги в перші дні прокату фільмів. А маленькі наслідувачі готові стати героями улюблених кінострічок, аби тільки мати таку ж силу.

Популярність Марвел бере початок ще з серії коміксів. Саме завдяки їм вони завоювали таку популярність серед дорослих та маленьких прихильників у всьому світі.

Супергерої Марвел

Всі персонажі коміксів Марвел оживають в десятках яскравих кінострічок. Вони живуть на планеті, що дуже схожа на Землю. Герої мають схожі звички, буденність, але яскравою відмінністю є їх зброя та магія. Лазерні автомати, щити з особливого надпотужного металу щоразу вражає глядача.

Всесвіт супергероїв Марвел налічує десятки цікавих персонажів. Кожний із них має свою особливу силу. Потужні лазери, куленепробивні скафандри й щити, надпотужні молоти та ще безліч всього цікавого. Персонажі Марвел неймовірно захоплюють.

Хронологія фільмів Марвел

Доведеться добряче зосередитись, аби не загубитися серед виру подій світу Марвел. Всі персонажі та виміри густо переплетені й потрібно постаратися, аби не заплутатися серед них. Хоча насправді, всі події фільмології Марвел висвітлені логічно й послідновно. Тому, важливо дотриматися правильної хронології фільмів Марвел.

В якому порядку дивитися фільми Марвел?

1. Починаємо з кінокартини «Перший Месник» (2008 рік)

Тоні Старк — перший герой, якого ми зустрічаємо в кіновсесвіті. Хронологія його життя досить непроста. Герой потрапляє в полон, розуміючи, що в його грудях застряг металічний осколок. Технічний геній зміг створити для себе надпотужний скафандр і використовувати його на благо всього людства. Позитивний герой відразу стає улюбленцем публіки. Смішні жарти, сміливість та відважність. Здається, на наших очах народжується новий супергерой.

Втілення залізної людини можна знайти у фантастично крутих фігурках виробника Funko. Є стандартна фігурка, а є фігурка лімітованої серії з хромованим напиленням. Funko також випускають круті брелоки.

Фанатам залізної людини також можу запропонувати інтерактивну фігурку

2. «Неймовірний Халк» (2008 рік)

Герой Халк живе в тілі вченого Брюса Баннера. Чоловік займається наукою і проводить досліди з гамма-радіацією. В ході одного з його експериментів сталася прикра помилка, в результаті якої його тіло змутувало. Життя вченого перетворилося на «до» та «після», адже тепер він напівлюдина, напівмонстр та ще й розлючений. Ярість зеленої людини проявляється, коли його намагаються образити. Сила велетня настільки потужна, що його не зупинить навіть ядерна бомба.

Якщо шукаєте іграшку Халка, можу запропонувати інтерактивну фігурку або фігурку виробника Funko, про якого розповідали вище.

3. «Залізна людина» (2010 рік)

Нарешті ми знайомимося з Ніком Ф'юрі, головою секретної урядової організації Щ.И.Т. Саме він розказує Тоні Старку про ініціативу «Месники».

Доки залізна людина бореться за життя з Іваном Ванко, Нік намагається його завербувати. До речі, Іван Ванко – лихий геній з потужними енергетичними хлистами. Як гадаєте, хто переможе в цій запеклій сутичці? Marvel, як завжди вражає.

4. «Тор» (2011 рік)

Бог грому та блискавки, син Одела та просто справжній красень. Тор — не мутант, не прибулець і навіть не крутий геній. Його яскрава перевага — молот М’єльнір та нелюдська сила. На Землю його відправляють, аби він набрався мудрості. Десь в той же час його рідний брат Локі задумує щось лихе в Азгарді. Ох, ця вічна боротьба між братами.

Тор у нас представлений у вигляді інтерактивної фігурки. Funko випустив фігурку Локі у вигляді стандартної фігурки (https://bi.ua/rus/product/figurka-funko-avengers-infinity-war-loki-33435.html) або брелоки.

5. «Месники» (2012 рік)

Прийшов час об’єднуватися в команду. Цей фільм — зірковий час Ніка Ф’юмана. Саме він зібрав команду супергероїв аби врятувати світ від небезпеки. Залізна людина, Халк, Тор, Чорна вдова, Соколине око та Капітан Америка вже готові до поєдинку з армією Чітаурі.

6. «Тор 2. Царство темряви» (2013 рік)

Нелегкі часи настали для красеня Тора. Йому необхідно захистити Землю та всі 9 світів від ворога. Потужний злодій Малекіт вже готує всі свої сили аби вистояти в боротьбі проти Тора. Невже ціла армія стародавньої інопланетної раси буде боротися проти одного Тора? Невже в Азгарді пануватиме царство темряви? Звичайно ні, адже наш герой вже спрямував всі сили на пошуки своєї армії. Якщо вони зможуть перемогти, то Тор зможе нарешті зустрітися зі своєю коханою Джейн Фостер. А ще кажуть, що фільми про супергероїв Марвел неромантичні.

7. «Месники: Ера Альтрона» (2015 рік)

Все починалося спокійно. Тоні Старк та Брюс Беннер створили штучний інтелект – Альтрон. Винахід мав допомагати людям і підтримувати порядок у світі. Але щось знову пішло не так. Тепер перед людством та винахідниками нависла страшна небезпека. Альтрон погрожує знищити всіх та отримати абсолютну владу. Герої Marvel об’єднуються з новими персонажами. Червона Відьма та Ртуть — ось хто прийде на допомогу в масштабних поєдинках за планету.

8. «Людина мураха» (2015 рік)

Скот Ленг — інженер, що має неабиякі успіхи в електроніці. Здавалося б, до чого тут супергерої? Все просто. В минулому Скот мав кримінальне минуле й навіть був ув’язнений за дрібну крадіжку. Але життя знову посміхнулося йому, коли він знайшов незвичайний костюм. Разом із його розробником, Хенком Пімом, він вчиться ним користуватися і призвичаюється до нової буденності. Скот може зменшуватися в десятки разів, але мати при цьому надпотужну силу.

У нас ви можете придбати фігурку людини-мурахи з рухливими кінцівками.

9. «Перший месник: Протистояння» (2016 рік)

Що відбувається? На екранах знову велика кількість супергероїв Marvel і це не може не радувати. Все відбувається на тлі минулої боротьби зі штучним інтелектом. Надто багато наслідків, які необхідно ліквідувати. Події ускладнюються напруженими стосунками між Залізною людиною та Капітаном Америкою. До того ж, уряд висуває занепокоєння діями супергероїв та вирішує створити особливий орган для захисту від них. Одна з найнапруженіших частин саги від Marvel.

10. «Доктор Стрендж» (2016 рік)

Страшна автокатастрова назавжди змінила життя талановитого нейрохірурга. Доктор Стрендж вирішує шукати зцілення. Він подорожує і знаходить в собі неочікувані здібності. Трансформація в часі та просторі. Як це можливо? Варто подивитися фільм, аби про все дізнатися. Тепер у Стренджа особлива місія. Він захищає Землю від зла у будь-якому вигляді та зв’язує між собою паралельні Всесвіти.

Іграшкова фігурка вже на полицях магазинів. Funko Pop зробили детальний прототип справжнього героя.

11. «Людина Павук: Повернення додому» (2017 рік)

Ну хто з нас не хотів бути супергероєм у школі? Хоча й в дорослому віці така можливість досить приваблива. Та й не дивно, адже сила, авторитет, влада – класні переваги, особливо коли ти старшокласник.

Пітер Паркер теж так вважає, хоча спочатку йому було важко. Поєднувати домашні завдання та порятунок світу нелегко. Але все стало на свої місця, коли наставником молодого супергероя став Тоні Старк. Погодьтеся, Залізна людина — чудовий вчитель. Тепер персонажі мають відповідальну місію – врятувати Нью-Йорк. Суперзлодій Стерв’ятник вже налякав багато людей.

На відміну від інших героїв, Спайдермен представлений в багатьох інтерпретаціях. Це може бути інтерактивна фігуркатрансформерфігурка вже відомого виробника Funko та версія в золотому окрасі. Фанату спайдермена можна подарувати пазли.

12. «Тор: Рагнарок» (2017 рік)

Протистояння двох братів продовжується. Тор та Локі стають на протилежні сторони. Чи варто очікувати дружби між братами? Чому Халк знаходиться на Гладіаторських боях? І чи повернеться в їхньому світі порядок? Насичений подіями фільм викличе у вас безліч емоцій. Скоріше вмикайте та слідкуйте за всіма подіями. Тор вже рятує Азгар від Рагнароку.

13. «Чорна Пантера» (2018 рік)

З Чедвіком Боузманом ми знайомі ще з фільму «Перший Месник: Протистояння». Молодий воїн повертається на рідні землі, але все змінилось. Його батько помер, тож герою доведеться швидко подорослішати. Управляти Вакандою тепер буде саме він. Тільки от що робити, коли твоєму народові загрожує старий ворог. Чи справиться молодий супергерой?

Чорну пантеру можна придбати у вигляді фігурки з рухливими кінцівками.

14. «Месники: Війна нескінченності» (2018 рік)

Над супергероями нависла темрява.Людству загрожує могутній злодій Танос. Він прагне завоювати світ і збудувати свій власний Всесвіт. Чи вдасться команді добра врятувати людство? Неймовірний поєдинок, наймасштабніший за всю історію. Супергероям доведеться пожертвувати найдорожчим.

Фігурка Таноса виконана дуже реалістично й заслуговує уваги. Також є Танос трансформер.

15. «Месники: Фінал»

Завершення епічної саги Marvel про найвідоміших супергероїв. Врятовані Месники намагаються виправити ситуацію. Поєдинок з Таносом призвів до жахливих наслідків. Як все виправити? Чи допоможуть їм знання Скота Ленга? Чи вдасться їм переміщатися у часі та просторі так, щоб хронологія часу не порушилася ? Персонажі Марвел потребують нового плану і на цей раз в них немає права на помилку.

Фанати кіносаги Marvel точно оцінять тематичний конструктор LEGO з улюбленими персонажами.

Що після Месників від Marvel?

Історія про супергероїв Марвел стала улюбленою для мільйонів глядачів по всьому світу. Це далеко не просто сага з протистояннями світів та потужною зброєю. Це палітра найяскравіших людських почуттів. Історія про силу, витримку, віру та відданість. А хто ж найсильніший в Марвел? Кінокартини про Месників наразі завершилися. Але ми впевнені, Марвел має великі плани на майбутнє. Чекатимемо появи улюблених персонажів Marvel на великих екранах разом.

Як добре, що в наш час улюблених персонажів можна знайти на полицях магазину. Іграшки дозволять вам оточити себе героями й ще більше зануритись у фантастичний світ Марвел.

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів