Поділитись:

Автотроща в Києві: машина летіла на зупинку з людьми (ФОТО)

Неділя, 23 лютого 2020, 16:01
Автотроща в Києві: машина летіла на зупинку з людьми (ФОТО)

У Києві на перехресті Петра Запорожця і Перова зіткнулися автомобілі Nissan і BMW. Одна з машин в'їхала в зупинку з людьми, пишуть “Надзвичайні новини”.

Як повідомляє Інформатор, аварія трапилася 22 лютого. Nissan намагався повернути з Запорожця на бульвар, не пропустив BMW і зіткнувся з ним, від чого "німця" знесло в зупинку громадського транспорту.

На щастя, люди на зупинці швидко зорієнтувалися і не постраждали. На жаль, обидва водії отримали травми, попередньо, ніг. Їх госпіталізували.


Один з очевидців того, що сталося заявив, що за кермом автомобіля, який влетів у зупинку, знаходився водій в стані алкогольного або ж наркотичного сп'яніння і він, нібито, сильно перевищив допустиму швидкість, але ні сам чоловік, ні правоохоронці цю інформацію не прокоментували.

Автотроща в Києві: машина летіла на зупинку з людьми (ФОТО)

Обидві машини отримали серйозні пошкодження, на місце навіть прибули співробітники ГСЧС, щоб уникнути загоряння автомобілів. Також там працювали патрульні, медики та слідчо-оперативна група, допомогу постраждалим також надавали активісти ГО "Автопатруль Майдан". Деталі події встановлюються.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024