Поділитись:

Українська дизайнерка представила речі з перероблених пластикових пляшок на Тижні моди (фото)

Понеділок, 24 лютого 2020, 01:21

Українська дизайнерка Світлана Бевза вшосте представила власну колекцію на нью-йоркському Тижні моди. Основу колекції складають плащі, однобортні костюми та сукні-максі, переважно темно-сірих, бежевих та чорних відтінків.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Jetsetter.

"Нова колекція Світлани Бевзи, представлена в межах Тижня моди в Нью-Йорку, стала особливою для бренду, адже в ній використані інноваційні текстури із перероблених матеріалів. Українська дизайнерка вірить, що мода не мусить існувати ціною життя нашої планети, а майбутнє – за етичним ставленням до природи та виробництва", – йдеться у повідомленні.

Колекція фокусується на ідеях сталого дизайну і  сформована на поєднанні стилю й елегантності та етичного споживання. Наприклад, трикотажні сукні й топи виконані з поліестеру із перероблених пластикових пляшок, зібраних на дні океану.

Інші моделі створені з переробленого деніму. Основу колекції складають плащі, однобортні костюми та сукні-максі, переважно темно-сірих, бежевих та чорних відтінків.

Зазначається, що всі обрані матеріали для створення колекції було схвалено Інститутом етики та екологічної сертифікації (ICEA). Завдячуючи прогресу у сфері текстильної промисловості, у дизайнерів з’явилася можливість досягти найвищої якості виробів, що була недосяжна раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів