Поділитись:

На Буковині родину, яка повернулася з Китаю, змусили сидіти вдома на карантині (відео)

Понеділок, 24 лютого 2020, 13:03
На Буковині родину, яка повернулася з Китаю, змусили сидіти вдома на карантині (відео)

Жителі села Долиняни в Чернівецькій області влаштували цькування родині, яка повернулася з КНР через спалах коронавірусу.

Галина Думанська із хворим на ДЦП 4-річним сином Назаром повернулися після лікування, яке хлопчик проходив щорічно, – йдеться в сюжеті ТСН. 

Жінку з дитиною перевіряли щонайменше чотири рази на наявність коронавірусу. Коли родина все ж повернулася до рідного села, односельці влаштували їм цькування, змусивши ізолюватися.

"Люди почали критикувати мене, що ми вчинили злочин, тому що ми не пройшли обстеження у "Борисполі", я не знаю яке", – розповіла Галина.

Із її слів, обмежувати почали навіть її старшу дочку, яка Китай не відвідувала. У результаті родина змогла виходити тільки на двір, щоб подихати кілька хвилин свіжим повітрям. Медики взяли у них кров, приїхавши в захисних костюмах, що ще більше перелякало місцевих жителів.

Староста села Валентина Дудчак розповіла, що скаржаться батьки однокласників дівчинки. Заступник керівника села Анатолій Мігалатюк запевнив, що насправді жителів схвилювало те, що Галина з сином не пройшла обстеження в аеропорту "Бориспіль".

Жінка з дітьми вже майже два тижні не виходить з дому. "Карантин" повинен закінчитися 24 лютого. Що примітно, сім'я більше тижня чекає на результати аналізів. Тим часом староста не дозволила після завершення терміну ізоляції виходити на вулицю. Із її слів, "карантин оголошується на 30-40 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів