Поділитись:

У фейсбуці завелися фейкові "Теревені про Луцьк" і вимагають гроші за публікації

Понеділок, 24 лютого 2020, 14:26
У фейсбуці завелися фейкові «Теревені про Луцьк» і вимагають гроші за публікації

У відомої луцької спільноти "Теревені про Луцьк" завівся клон, який вимагає гроші за публікацію оголошень чи інших матеріалів. 

Про це повідомила адміністраторка спільноти Анна Єкименко-Поліщук. 

"Ми довго не реагували на цю ситуацію, але останнім часом забагато повідомлень. Отож, в "Теревенів" давно було багато клонів, проте у березні створили "ідентичну" спільноту зі збереженням навіть головної картинки. Однак проблема в іншому – там вимагають гроші за публікацію оголошень та інших матеріалів", – зазначила вона. 

Відтак Анна Єкименко-Поліщук наголошує, що важливо звертати увагу на кількість учасників спільноти: лише справжня має понад 150 тисяч учасників. Своєю чергою фейкова сторінка має їх вісім тисяч. 

"Наголошую, що усі публікації в межах правил спільноти БЕЗКОШТОВНІ (які порушують правила – видаляються)! Тому, якщо у вас хтось щось вимагає, перевірте, про яку групу йдеться. І подумайте, чи ефективно буде вкласти фінанси у таку маленьку спільноту. Що робити? Можете поскаржитися на клон. Якщо в когось є інший варіант, як з цим боротися, пишіть. І будьте уважні", – зазначила вона. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14