Поділитись:

У Рівному 17-річний ром викрав маршрутку і возив пасажирів у ролі водія

Середа, 26 лютого 2020, 10:42

26 лютого вранці пасажири, що скористалися послугами маршрутного таксі за номером 51 і заплатили за проїзд, стали мимовільними співучасниками злочину. Адже маршрутка, як виявилось, була викрадена.

Про це пише «Рівне вечірнє».

Про ситуацію в соцмережі розповів Роман Ільючик, який сів до цього транспортного засобу. На вулиці Соборна о пів на сьому ранку маршрутку несподівано заблокували екіпажі патрульної поліції. Зі слів Ільючика, пасажири вже заплатили водієві за проїзд і ніякого відношення до злочину не мали. Проте поліцейські їх не випускали із салону і погрожували їм надіти кайданки.

Як розповіла речниця патрульної поліції Наталка Воєвода, до них надійшов виклик про викрадення транспортного засобу, який стояв на вулиці Млинівськый. Ключі і документи на нього були всередині. Відсутність маршрутки на місці виявив її водій, коли вийшов з дому.

Патрульні знайшли цю маршрутку і зупинили її в центрі. З'ясували, що за кермом – неповнолітній житель Малого Олексина (зі слів пасажирів – ром), якому 17 років. Він пояснив патрульним, що побачив ключі від автобуса на місці і вирішив розважитися – покататися на маршрутці. За результатами перевірки хлопець був тверезим.

На місце події прибув його батько, а також водій маршрутки №51.

«Пасажирів, трьох чоловіків, патрульні дійсно тимчасово затримали, щоб з'ясувати всі обставини події. Їхнє обурення зрозуміле, але вони могли бути співучасниками правопорушення. Пізніше їх відпустили», – пояснила Наталя Воєвода.

У відділі комунікації поліції ГУ НП в Рівненській області пообіцяли пізніше надати всі деталі викрадення маршрутки. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів