Поділитись:

Що ж подивитися цього тижня у кінотеатрі Multiplex, що в РЦ «Промінь»

Середа, 26 лютого 2020, 21:03

Зберігайте список прем’єр, які ви просто не маєте права пропустити.

Уперед (допрем'єрний показ у найбільшій залі міста Луцька)
Жанр: сімейний, Анімація

Легендарні  Disney і аixar представляють анімаційну комедію «Уперед». Світ, у якому розгортаються події, сповнений чудесами та магією, його населяє безліч чудернацьких створінь – істот, яких на нашій планеті не побачиш. Це історія про двох братів-підлітків ельфів, які вирушають у незвичну та сповнену пригод подорож, аби знайти свого батька та відповісти на запитання: як їм жити далі. 

Перегляньте трейлер за посиланням – https://multiplex.ua/ua/movie/353007 

Черкаси
Жанр: історичний, екшн, драма

Українська воєнна стрічка про оборону однойменного морського тральщика, заблокованого російськими військами в бухті Донузлав у березні 2014 року під час анексії Криму. Стрічка створена за підтримки Держкіно України. Це історія відваги та героїчних дій українського екіпажу, які до останнього продовжували чинити опір окупаційним військам у той час, коли усі інші кораблі один за одним здавалися.

Перегляньте трейлер за посиланням – https://multiplex.ua/ua/movie/353401

Людина-невидимка
Жанр: трилер, жахи

Смерть чоловіка звільнила головну героїню стрічки від його постіних знущань і насилля. Та свобода виявиться примарною – молоду вдову починає переслідувати невидима жорстока сутність. Жінка підозрює, що «смерть» чоловіка була лише частиною його моторошного високотехнологічного проекту.

Перегляньте трейлер за посиланням – https://multiplex.ua/ua/movie/353393

Стволи Акімбо
Жанр: бойовик, комедія
Розмірене та нудне життя хлопця на ім'я Майлз перевертається з ніг на голову, коли таємна банда, відома як SKIZM, обирає його учасником безжалісної гри. За її умовами випадкові люди мають битися за своє життя. Хлопець змушений грати, адже лише так він зможе врятувати життя своєю коханої, яку також викрали поганці.

Перегляньте трейлер за посиланням – https://multiplex.ua/ua/movie/353468

Казки магічного міста: Дерево бажань
Жанр: сімейний, анімація
Загадавши бажання, щоб Різдво було сніжним, молода дівчинка-опосум не тільки заморозила усе місто, а й наразила на небезпеку життя всіх його мешканців. Щоб урятувати Дерево бажань від загибелі, вона вирушить у небезпечну подорож дикими місцями, аби виправити своб помилку.

Перегляньте трейлер за посиланням – https://multiplex.ua/ua/movie/353524

Надрукувати
мітки:
коментарів