Поділитись:

У додатку CityCard можна відстежувати рух луцького транспорту

Середа, 26 лютого 2020, 16:20

У мобільному додатку CityCard запрацювала функція відстеження руху громадського транспорту. Проте зараз вона ще працює зі збоями.

Налаштувати ж відстеження транспорту планують до середини березня. Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, –пише Перший. 

Для того, щоб відстежити конкретний автобус чи тролейбус, з головної сторінки додатку потрібно перейти у вкладку «маршрути», далі – обрати потрібний. Наразі у списку – 9 тролейбусних маршрутів і 24 маршрутних. Клікнувши на будь-який із них, можна побачити маршрут, накладений на карту міста, і розташування транспорту.

Також на головній сторінці є вкладка «найближча точка». Вона показує найближчі до вас зупинки і транспорт, який на них зупиняється.

Зі слів Степанова, проблеми пов’язані з тим, що не всі перевізники вже виготовили у підприємстві CityCard персональні картки водія, які потрібні для роботи GPS-обладнання. Також додаток ще повинен показувати, чи їдуть маршрутки і тролейбуси за графіком, випереджають його чи відстають. 

Чи буде функція відстеження транспорту на сайті CityCard, Володимир Степанов поки не знає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів