Поділитись:

У Луцьку п'яний водій "мерседеса" влупився в "опель" на світлофорі (фото, оновлено)

Середа, 26 лютого 2020, 21:45

У Луцьку сьогодні надвечір, 26 лютого, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів – "опеля" і "мерседеса".

До редакції ІА "Конкурент" звернувся власник "опеля" і повідомив деталі аварії.

Зі слів чоловіка, його батьки на сірому "опелі" поверталися з Княгининка до Луцька. На перехресті при повороті з вулиці Ковельської на Чернишевського зупинились через червоне світло на світлофорі. Невдовзі включилось зелене світло, і водій "опеля" почав рушати, однак у цей час у нього влетів "мерседес", який теж їхав зі сторони Княгининка. Швидкість "мерседеса" на момент створення ДТП наразі не відома, однак, за словами постраждалих, автомобіль рухався зі швидкістю не менше 100 км/год.

Постраждалі також стверджують, що водій був на підпитку і, швидше за все, заснув за кермом. На місці працює патрульна поліція, викликали слідчо-оперативну групу, яка перевірила горе-водія на вміст алкоголю в крові. У чоловіка виявили 2,1 проміле – в 10 разів вище норми.

За попередніми даними, ніхто з учасників ДТП серйозно не постраждав. Обидва легковики отримали значні механічні ушкодження. Деталі – згодом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів