Поділитись:

Показали, що має волинська "інфекційка" у разі коронавірусу (відео, фото)

Четвер, 27 лютого 2020, 10:56
Показали, що має волинська

Волинську обласну інфекційну лікарню перевірили на готовність приймати людей у разі поширення коронавірусної інфекції. 

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА. 

Слід зауважити, в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано. Однак, нині найкращий захист – профілактика. Тож в області вживають усіх профілактичних заходів, аби запобігти поширенню коронавірусу на територію України.

Показали, що має волинська Показали, що має волинська Показали, що має волинська Показали, що має волинська Показали, що має волинська

Так, в області визначено два медичні заклади, які готові до роботи у складних умовах на випадок боротьби з коронавірусом – це обласна інфекційна лікарня та перинатальний центр, куди зможуть звертатися вагітні.

Як розповів головний лікар обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський, у закладі наявна достатня кількість усіх необхідних індивідуальних засобів захисту, яких вистачить на перші дні боротьби з хворобою. Також в медзакладі підготовленні 4 спеціальні бокси та 10 ліжкомісць для ізоляції пацієнтів із підозрою на хворобу та тих, у кого наявність гострої респіраторної інфекції спричиненої коронавірусом буде підтверджена.

«У нас наявні ізольовані бокси для госпіталізації можливо інфікованих, з відповідною ізольованою вентиляційною системою. Окрім того, наявні засоби індивідуального захисту для персоналу. Також при інфекційній лікарні є відділення інтенсивної терапії, де є апарати штучної вентиляції легень, є кисневі концентратори, які у разі необхідності використовуватимуть. Ну і, звичайно, є усі необхідні засоби дезінфекції», – розповів Руслан Морочковський.

Окрім цього, усі працівники лікарні, враховуючи молодший медичний персонал, пройшли відповідний інструктаж, тож знають правильний алгоритм дій при загостренні ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
09:09
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024