Поділитись:

У Ковельському районі згорів дерев’яний будинок: загинули дві дитини (оновлено)

Четвер, 27 лютого 2020, 09:22
У Ковельському районі згорів дерев’яний будинок: загинули дві дитини (оновлено)

У дерев’яному житловому будинку в селі Білашів Ковельського району сталася пожежа.

Полум’я охопило всю будівлю вночі 27 лютого, – повідомляє ДСНС на Волині. 

О 02:20 до місця виклику прибув перший підрозділ вогнеборців. Загалом на місці події були зосереджені сили трьох підрозділів – місцевих пожежних команд сіль Білашів та Любитів, а також рятувальники 4-ї ДПРЧ міста Ковеля.

На момент прибуття пожежа сягнула даху й охопила увесь будинок. Сусіди повідомили, що у помешканні можуть перебувати двоє дітей. На гасіння пожежі рятувальники подали три пожежні водяні стволи, для локалізації пожежі знадобилося 55 хвилин. Рятувальники виявили у кімнаті тіла двох дітей – хлопчика 2014 року народження та дівчинку 2017 року народження. 

Пожежу ліквідували о 04:40.

Обставини загибелі дітей та причина пожежі встановлюються. 

Поліція встановила, що матір на декілька хвилин залишила малолітніх дітей без нагляду, пішла до сусідів. Попередня причина пожежі – порушення правил безпеки під час використання пічного опалення. 

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст. 166 та ст. 270   Кримінального кодексу України. Йдеться про злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною та порушення встановлених законодавством  вимог пожежної безпеки. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024