Поділитись:

Волинські роботодавці "грішать" на зарплаті працівникам

П'ятниця, 28 лютого 2020, 09:52
Волинські роботодавці

У ході контрольно-перевірочних заходів, які вживали фахівці територіальних органів ДПС у Волинській області, у січні-лютому 2020 року, офіційне робоче місце отримали 272 наймані особи.

Про це інформує управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

Оскільки легалізованим працівникам з дотриманням вимог закону виплачено майже 1,3 мільйона гривень заробітної плати, бюджет додатково отримав 230 тисяч гривень ПДФО, 283 тисячі гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування і 19,2 тисячі гривень військового збору.

За результатами проведених вже цього року перевірок в Головному управлінні ДПС у Волинській області констатують: працедавці допускають порушення вимог податкового законодавства при оплаті праці. Зокрема, за виявлені порушення волинським бізнесменам нараховано понад 4,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб разом зі штрафними санкціями.

У податковій службі краю також просять громадян бути відповідальними та уважними до питання офіційного працевлаштування. Щоб отримувати соціальні виплати у разі настання страхового випадку та мати гідне пенсійне забезпечення, працівник повинен бути оформленим відповідно до вимог закону, – звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів