Поділитись:

"Пожежа" у виробничому цеху: з луцької "Едельвіки" евакуйовували людей (фото, відео)

П'ятниця, 28 лютого 2020, 12:54
«Пожежа» у виробничому цеху: з луцької «Едельвіки» евакуйовували людей (фото, відео)

Працівники 1-ї  та 25-ї державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька управління ДСНС України у Волинській області провели гарнізонні тактико-спеціальні навчання на території швейного підприємства «Едельвіка», що розташоване на вулиці Карбишева.

Тренування відбулися 27 лютого, – повідомляє ДСНС на Волині. 

За легендою, пожежа виникла в одному з виробничих цехів. Адміністрація повідомила про загорання службу порятунку. Розпочалася евакуація людей та були вжиті заходи з гасіння імітованого загорання первинними засобами пожежогасіння.

За викликом на місце події прибули працівники ДСНС, які провели оперативне розгортання, за допомогою апаратів на стисненому повітрі потрапили у задимлену будівлю, приступили до пошуків умовного постраждалого та здійснили гасіння пожежі. Згодом постраждалого знайшли, забрали з небезпечної зони та передали до рук медиків.

Як зазначив начальник 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області Іван Онопчук, усі служби екстреного реагування та адміністрація закладу з поставленими завданнями впоралися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів