Поділитись:

Nemiroff і Medoff: у луцькому підвалі виготовляли "брендовий" алкоголь (фото)

П'ятниця, 28 лютого 2020, 11:23

На Волині припинили незаконне виробництво та збут алкосурогату.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

Днями працівники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв та викрили місце їх незаконної реалізації.

Податківці з’ясували, що житель міста Луцька організував незаконне виготовлення та збут фальсифікованих алкогольних напоїв за участі своїх близьких родичів. Цех облаштували у підвальному приміщенні житлового будинку, де виготовляли горілчані напої під виглядом відомих торгових брендів із сировини невідомого походження.

Готову підробку лучанин реалізовував за адресою свого проживання в місті Луцьку.

Правоохоронці провели санкціоновані огляди, за наслідками яких вилучили понад 100 літрів рідини з характерним запахом спирту та 300 літрів незаконно
виготовлених алкогольних напоїв, підроблені марки акцизного податку, а також готівкові кошти в сумі 1000 доларів США, отриманих від такої незаконної діяльності. Крім того, вилучили обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, спиртометри, шланги, лійки.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів