Поділитись:

У Британії пенсіонерка навчила папугу співати оперні арії на зло сусідам

Субота, 29 лютого 2020, 03:10
У Британії пенсіонерка навчила папугу співати оперні арії на зло сусідам

Фото ілюстративне

Жителька британського села в графстві Кент Кетрін Сірл протягом 16 років знущалася над своїми сусідами. Вона включала телевізор на повну гучність, псувала автомобілі та навчила свого папугу співати оперні арії. Про це повідомляє ZIK з посиланням на Daily Mail.

Згідно з повідомленням, 81-річна жінка вела війну зі своїми сусідами – Полом і Лідією Епплтонами. Її майже 40 разів фіксували камери відеоспостереження, коли вона мазала автівки жиром і підкладала цвяхи під колеса.

Крім того, Кетрін Сірл навмисно навчила свого папугу співати оперні арії. І коли Епплтони відпочивали у себе у дворі, вона відкривала двері і вікна, щоб їм було краще чути "виступ співака".

Також старенька неодноразово підкидала сусідам собачі екскременти.

Зазначається, що Лідія Епплтон скаржилася на те, що ніхто не вірить, що їхня сусідка здатна на подібне.

"Коли ми розповідали комусь, що їй 81 рік, вони сміялися і думали, що це жарт", – розповіла жінка.

Згодом Епплтони подали проти Кетрін Сірл судовий позов про переслідування. Суддя пройнявся становищем сімейної пари, призначив пенсіонерці 70 днів тюремного ув'язнення умовно, заборонив ображати сусідів та постановив виплатити штраф у розмірі 779 фунтів стерлінгів (майже 24,6 тисячі гривень).

У Британії пенсіонерка навчила папугу співати оперні арії на зло сусідамУ Британії пенсіонерка навчила папугу співати оперні арії на зло сусідам

Раніше у Бразилії поліція зловила папугу, який допомагав наркоторговцям. Злочинці навчили пташку сповіщати про поліцейські рейди, словами: "Мама, поліція!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів