Поділитись:

«Таємний код: Рубікон»: у Луцьку відгримів чуттєвий концерт «Бумбоксу» (фото)

Субота, 29 лютого 2020, 12:00

У Луцьку відбувся потужний і водночас чуттєвий концерт відомого українського гурту «Бумбокс».

Дійство, на яке прийшов цілий зал лучан, відбулося 28 лютого у драматичному театрі. Це друга частина туру «Таємний код: Рубікон», яка стартувала із 9 лютого і закінчиться 28 березня концертом у Вінниці.

Альбом новий альбом ще в 2019 році, до нього увійшло 14 пісень. Варто зауважити, що музиканти записували його в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки.

Концерт у Луцьку «Бумбокс» розпочав із композиції «Твій на 100 %». І вже із перших секунд зібрав шквал оплесків та усмішок радості.

Соліст гурту Андрій Хливнюк озвучив, що луцька публіка цього вечора почує не лише трек з нового альбому, а й інші відомі хіти гурту «Бумбокс».

Так і сталося – «Вахтерам», «Хоттабыч», «Выход», «Болєльщик» просто взірвали публіку. Дехто із глядачів не стримувався і просто піднімався із крісел, аби потанцювати під улюблені мотиви.

Нові композиції також на «ура» сприймалися лучанами, які підспівували слова та знімали виступ на свої смартфони.

Більше як двогодинний концерт завершився піснею «Спи собі сама» гурту «Скрябін». Перед її виконанням соліст «Бумбоксу» зауважив, що варто ходити на концерти живих артистів.

Звичайно ж, луцька публіка викликала музикантів на «біс». «Вона носила квіти у волоссі» та «Люди» усі слухали і підспівували стоячи.

На завершення великого концерту Андрій Хливнюк подякував Луцьку за те, що «грали разом» із музикантами «Бумбоксу».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів