Поділитись:

Поліція нагадує: на дорогах обмежено рух вантажівок

Субота, 02 липня 2016, 12:48

З 1 червня введено тимчасове обмеження руху вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн автомобільними дорогами загального користування в період підвищеної температури повітря понад +28 С. Заборона діє в денну пору доби з 10:00 до 22:00.

Обмеження введено з метою збереження доріг загального користування, – пише прес-служба правоохоронців.

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області нагадують водіям вантажних автомобілів про заборону руху вантажівок автомобільними дорогами загального користування у період підвищеної температури повітря. Зокрема, обмеження діє за температури понад +28 С, у період із 10.00 до 22.00 години.

Обмеження запроваджено на підставі Законів України "Про дорожній рух" та "Про автомобільні дороги", а також постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року №879 "Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування".

За недотримання вказаних вимог порушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності за ст.139 (Пошкодження автомобільних доріг) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Надрукувати
мітки:
коментарів