Поділитись:

Іллю Киву викликали в ДБР для вручення підозри

Понеділок, 02 березня 2020, 16:25
Іллю Киву викликали в ДБР для вручення підозри

Народного депутата від «Опозиційної платформи – за життя» Іллю Киву викликали в Державне бюро розслідувань для вручення повідомлення про підозру.

Про це повідомили на сайті Офісу генпрокурора.

«За дорученням Генерального прокурора слідчий Державного бюро розслідувань 27 лютого 2020 року з дотриманням вимог ст. 135 КПК України для вручення письмового повідомлення про підозру на 02 березня 2020 року на 14:00 год. викликав народного депутата України», – повідомили на сайті.

Нардепу інкримінують порушення ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я) Кримінального кодексу.

Іллю Киву викликали в ДБР для вручення підозри

Іллю Киву викликали в ДБР для вручення підозри

Довідково: відповідно до ст. 139 КПК України, якщо підозрюваний, обвинувачений, свідок, потерпілий, цивільний відповідач, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, який був у встановленому цим Кодексом порядку викликаний (зокрема, наявне підтвердження отримання ним повістки про виклик або ознайомлення з її змістом іншим шляхом), не з’явився без поважних причин або не повідомив про причини свого неприбуття, на нього накладається грошове стягнення, а також може бути застосований привід.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів