Поділитись:

На Волині незабаром розпочнеться набір слідчих і дільничних

Неділя, 03 липня 2016, 09:21
На Волині незабаром розпочнеться набір слідчих і дільничних

Після проходження підготовки і нові, і нинішні працівники поліції отримуватимуть однакову зарплату:слідчі – 10 тисяч грн, дільничні офіцери поліції – 6 тисяч грн.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе анонсувала набір слідчих і дільничних в трьох областях, – повідомля видання "Сегодня".

"Набір планують почати на наступному тижні в Рівному, Хмельницькому та на Волині", – проінформували в Департаменті комунікації Національної поліції України в суботу.

За словами Деканоїдзе, поки визначається необхідна кількість вакансій. Близько півтора місяця триватиме конкурс, потім – серйозні тренінги. Зокрема, для слідчих підготовка триватиме близько півроку. Після проходження підготовки і нові, і вже діючі працівники поліції отримуватимуть однакову зарплату: слідчі – 10 тис. грн, дільничні офіцери поліції – 6 тис. Грн.

"Я вважаю, що до кінця року у нас вже буде нове покоління. Не потрібно боятися молодих кадрів, адже у них – інша енергія, інша мотивація. Після Майдану у молоді є енергія, яка реально може боротися проти корупції", – зазначила глава Нацполіціі .

Вона також повідомила, що зараз йде підготовка до старту пілотного проекту фотовідеофіксації порушень Правил дорожнього руху на автодорогах. Запуск цього проекту планується на понеділок 4 липня. Система буде працювати в тестовому режимі.

Глава Нацполіціі зазначила, що до кінця року системою автоматичної фотовідеофіксації буде охоплена частина держави, адже для охоплення нею автодоріг міжнародного значення потрібно серйозне фінансування. У той же час протягом вересня в Нацполіціі планують отримати всі необхідні ліцензії, а також визначити всі необхідні параметри, включаючи місця розташування камер.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024