Поділитись:

У Ковелі матір пішла під суд через прогули школи дочкою

Вівторок, 03 березня 2020, 11:31
У Ковелі матір пішла під суд через прогули школи дочкою

Ковельські поліцейські звернулися до суду про притягнення до адміністративної відповідності мами неповнолітньої дочки, яка прогуляла школу. Жінка має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей.

Претензія до матері полягає в тому, що її дочка з 13 по 24 січня ухилялася та неналежно виконувала передбачені законодавством обов`язки щодо навчання та виховання своєї неповнолітньої дочки. Та 10 днів прогуляла школу. Мама у суді пояснила, що її дочка дійсно не відвідувала школу, оскільки у школі діти до неї погано відносяться. Пояснила також, що має намір переїхати на інше місце проживання та перевести дочку в іншу школу. Запевнила, що на далі буде більше уваги приділяти відвідуванню школи дочкою та просила суворо не карати.

Суд визнав маму винною у вчинені адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей). Але звільнив її від відповідальності у зв’язку з малозначністю вчиненого, обмежившись усним зауваженням.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів