Поділитись:

Чи задоволені лучани роботою ЦНАПу

Неділя, 03 липня 2016, 12:54
Чи задоволені лучани роботою ЦНАПу

У середині травня 2016 року Інститут аналітики та адвокації провів опитування про якість роботи Центру надання адміністративних послуг у Луцьку.

Жоден респондент не оцінює роботу ЦНАПу нижче, ніж "задовільно", а більшість вважають її доброю і навіть відмінною. Лучани вважають, що ефективність надання адмінпослуг забезпечує саме електронна форма роботи, – повідомили в Інституті аналітики і адвокації.

Чи задоволені лучани роботою ЦНАПу

Нагадаємо: ще восени 2014 року створили окремий веб-портал адміністративних послуг м. Луцька. Одне з нововведень — дистанційний доступ користувачів до інформації про адміністративні послуги, надавачів та про ЦНАП загалом. Можна завантажувати в електронній формі заяви та інші документи, необхідні для отримання адміністративних послуг, і одержати відповіді на запитання через спеціальну форму.

Чи задоволені лучани роботою ЦНАПу

Дві треті відвідувачів ЦНАПу приходять туди, щоб отримати послугу, і лише третина — за консультацією. Найчастіше хочуть замінити паспорт, зареєструвати підприємницьку діяльність або приватизувати житло. При цьому більшість відвідувачів отримали те, за чим прийшли, за 1 або 2 відвідування, і лише 14% не вирішили своє питання. В основному — через нестачу необхідних документів.

Чи задоволені лучани роботою ЦНАПу

Більшість опитаних відвідувачів ЦНАПу задоволені атмосферою у Луцькому ЦНАПі. Понад 60% вважають працівників привітними та компетентними. Близько половини опитаних задоволені інформативністю стендів, карток послуг і доступністю формулярів.

Ті ж 60% вважають графік — зручним, будівлю — комфортною, а кількість місць для очікування — достатньою. У той же час більше чверті погодилися, що приміщення адаптоване для людей з особливими потребами, а оплату послуг назвали зручною.

Чи задоволені лучани роботою ЦНАПу

В анкетуванні взяли участь 500 лучан, які користувалися послугами місцевого ЦНАПу у день опитування — 12 травня.

Надрукувати
мітки:
коментарів