Поділитись:

У Володимирі зловили браконьєра з двома «екранами» (фото)

Четвер, 05 березня 2020, 14:40
У Володимирі зловили браконьєра з двома «екранами» (фото)

Волинський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення правил рибальства на річці Луга у Володимирі-Волинському.

Про це повідомляє пресслужба рибпатруля.

Інцидент стався 3 березня: близько 10:00 години виявили порушника, який ловив рибу забороненими знаряддями – двома «екранами». 

На особу оформили адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направили до суду для притягнення порушника до відповідальності. Знаряддя лову вилучили.

У Володимирі зловили браконьєра з двома «екранами» (фото)

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідково:

Відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства, забороненими знаряддями лову є такі, які не передбачені цими Правилами. Забороняється риболовля із застосуванням вибухових і отруйних речовин, електроструму, колючих знарядь лову, вогнепальної та пневматичної зброї (за винятком гарпунних рушниць для підводного полювання), інших знарядь лову, виготовлених із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені правилами промислового рибальства, а також способом багріння, спорудження гаток та запруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів