Поділитись:

Twitter тестує повідомлення, які зникають за добу

Четвер, 05 березня 2020, 21:02
Twitter тестує повідомлення, які зникають за добу

У Бразилії соціальна мережа Twitter розпочала тестування твітів, що зникають після 24 годин з моменту публікації.

Про це повідомляє Укрінформ. 

«Fleets – це зникаючі повідомлення, які можна переглянути після натискання на фотографію профіля користувача Twitter. Люди можуть реагувати на них тільки за допомогою надсилання приватних повідомлень», – сказав розробник продуктів компанії Кейвон Бейкпур.

Зі слів автора цієї функції, основне завдання Fleets полягає у тому, щоб допомогти людям, які відчувають тривогу під час публічного висловлення власних думок, полегшити процес спілкування.

«Щодня люди заходять у Twitter, щоб побачити, що відбувається. Однією з унікальних речей в Twitter є те, що «те, що відбувається», підживлюється та створюється людьми, які відкрито розміщують свої думки через твіти. Проте публічне висловлювання власної думки може лякати людей», – говорить Бейкпур.

Зазначається, що це нововведення є частиною політики компанії, яка прагне залучати більше людей на свою платформу, роблячи її більш комфортною для користування. Так, наприклад, минулого року Twitter запустив функцію, яка дозволяє приховувати певні відповіді на свої твіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів