Поділитись:

Чому ювелірна компанія «B2B Jewelry» загрожує Україні більше, ніж коронавірус

П'ятниця, 06 березня 2020, 16:00
Чому ювелірна компанія «B2B Jewelry» загрожує Україні більше, ніж коронавірус

«B2B Jewelry» – компанія, яка займається виготовленням і продажем прикрас із золота та срібла. На сьогодні відкрито 115 магазинів, 90 з яких – в Україні, зокрема і один у Луцьку. Проте успіх та діяльність компанії викликає багато сумнівів.

На ютуб-каналі «BIHUS info» журналіст Денис Бігус розкриває аферу компанії і розповідає про те, що піраміда «B2B Jewelry» може завалитися уже до кінця цього року.

«Це мережа ювелірних магазинів з уявним кешбеком: ви купуєте ланцюжок чи обручку, а потім вам поветрають все, що ви заплатили і ще накидають зверху. Щоб заробляти, потрібно змусити купити сертифікати усіх своїх друзів і родичів. Але усі магазини, а їх 90, відкриті у райцентрах або невеликих містах. Магазини відкриваються з пафосом. Але товару мало, у будь-якому ювелірному магазині на такій же площі лежить утричі більше, тут немає терміналів, можна розраховуватися тільки готівкою. Якщо ви зайдете у магазин, то вам нічого не продадуть: ця історія про сертифікати, фінансову піраміду і ваші гроші», – розповідає журналіст.

Усю схему афери він детально пояснює у відео. Воно містить ненормативну лексику.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів