Поділитись:

Зеленський пожартував, що йому іноді хочеться вішати олігархів

Неділя, 08 березня 2020, 15:07

Президент Володимир Зеленський зізнався, що іноді йому "дуже хочеться" вішати олігархів, але Україна обрала демократичний шлях.

Про це йдеться в інтерв’ю Зеленського The Guardian, повну версію якого опублікувала в неділю пресслужба президента, – інформує Українська правда

Ну, ми не можемо, згідно з законом, вішати й стріляти. Це шлях. Ми вибираємо: або тоталітарний, або демократичний. Але якщо вибрали демократичний, то, звісно, вішати не можна. Хоча іноді дуже хочеться. Чому? Тому що так швидше.

Ми обираємо закон. Ми концептуально творимо демократичну державу, і для всіх повинні бути однакові правила, один закон. Але роль, якщо ви вже використали це слово, – то дуже хочеться, щоб ролі у них були не головні, а, як у кіно, епізодичні. Зі свого боку, вони розуміють, що я не злодій, і починають по-іншому поводитися.

В опублікованому в суботу матеріалі The Guardian зазначалося, що після слів Зеленського про те, що йому іноді дуже хочеться вішати олігархів його прессекретар Юлія Мендель дещо занепокоєно зазначила: "Ми жартуємо". "Звичайно, ми жартуємо", - сказав Зеленський.

На питання, чи доречно, на його думку, олігарху Рінату Ахметову купувати новий будинок у Франції, коли на Донбасі війна, Зеленський відповів: "Звісно, недоречно".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Віктор АНДРУСІВ: «Конфлікт Зеленського з олігархами неминучий»

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
09 березня 2024
07 березня 2024
02 березня 2024
23 лютого 2024
15 лютого 2024
10 лютого 2024
09 лютого 2024
19 січня 2024