Поділитись:

У Луцькому зоопарку нарікають на відвідувачів-вандалів

Понеділок, 04 липня 2016, 13:29
У Луцькому зоопарку нарікають на відвідувачів-вандалів

Керівництво Луцького зоопарку нарікає на несвідомих жителів та гостей міста, які роблять ведмежу послугу – замість спецхарчування тварин прикормлюють "забороненими" продуктами.

Про це сказано у спільноті "Луцький Зоопарк" у соцмережі Facebook.

Публікуємо допис без правок на змін:

"Шановні наші читачі (та гості)!

На жаль, поведінка деяких відвідувачів змушує нас знову звернутися до всіх свідомих людей із проханням допомогти нам не допустити у зоопарку надзвичайних ситуацій будь-якого характеру. Там паче, що попередній (від 30 червня) допис реально частково допоміг – за два вихідні ми не зафіксували жодного випадку крадіжки туалетного паперу. І хоч насправді тут ніби й не мало б бути сенсації, але так трапилося вперше (!!!). А у самій вбиральні теж було на диво охайно усі вихідні. Виховний процес, як то кажуть, дає результати.

Разом із цим, у неділю, 3 липня, у нас трапився надзвичайно неприємний, обурливий інцидент, що цілком би міг завершитися втратою тварин, якби не вчасна реакція персоналу.

Як вже повідомлялося, лише у суботу до нас прибули на постійне місце проживання двійко лемурів. Не секрет, що ці тварини потребують особливого догляду та раціону. Тож двомовна табличка "Мені можна лише мою їжу, інакше я можу померти" була встановлена біля їхнього вольєру одразу ж після поселення. Не для краси, а для інформування гостей про небезпеку, на яку через недбале ставлення відвідувачів можуть наражатися наші підопічні. Однак… у неділю співробітники КП застали біля вольєру людей, які намагалися кинути лемурам білокачанну капусту. Попри письмову засторогу, попри те, що дуже добре видно, що лежить у годівничках цих тварин (а це горішки та фрукти).

На щастя, цього разу все закінчилося добре. На жаль, у КП немає стільки співробітників, щоб поставити по одному біля кожного вольєру з тваринами, що потребують спецхарчування.

Тому звертаємося до всіх – дивиться інформаційні таблички, реагуйте на них самі і зупиняйте тих, хто намагається порушити правила! Лише разом ми зможемо зробити Луцький зоопарк місцем найкращого відпочинку на природі у межах міста. Не будьте байдужими! Бо ми направду розраховуємо на те, що ви – не просто відвідувачі, а справжні друзі".

Надрукувати
мітки:
коментарів