Поділитись:

Лучанам нагадують про повірку лічильників, аби потім не переплачували за воду

Четвер, 12 березня 2020, 10:10

Лучанам нагадують про потребу повірити лічильники гарячої води. 

Про це інформує "Луцьктепло". 

Зокрема,

  • граничним терміном для проведення періодичної повірки лічильників гарячої води, міжповірочний інтервал яких закінчився у 2017 році, визначено 31 березня 2020 року;
  • граничним терміном для лічильників гарячої води, міжповірочний інтервал яких закінчився у 2018 році, визначено 30 червня 2020 року.

Отримати інформацію про терміни проведення періодичної метрологічної повірки засобів обліку гарячої води, а також отримати кваліфіковану інформацію про способи повірки, споживачі можуть за тел. +38 (0332) 77-32-00, моб. +38 (050) 250 1021, моб. +38 (050) 438 9286, в центрі обслуговування споживачів за адресою: м. Луцьк, вул. Гулака-Артемовського, 20, та в особистому кабінеті побутового споживача ДКП "Луцьктепло" на офіційному веб сайті підприємства.

Після закінчення визначених термінів та невиконання споживачами періодичної повірки лічильників гарячої води:

  • нарахування плати за послугу з постачання гарячої води по особовому рахунку абонентів категорії «населення», які у визначений термін не провели повірку квартирного (-их) лічильника (-ів) гарячої води та не викликали представника підприємства для складання акту прийняття в експлуатацію вузла (-ів) обліку гарячої води, проводити згідно із нормою споживання та відповідно до кількості осіб, зареєстрованих у квартирі, з наступного дня за днем закінчення такого строку;
  • нарахування плати за послугу з постачання гарячої води по особовому рахунку абонентів категорії «бюджетні установи», «інші споживачі» та «релігійні організації», які у визначений термін не провели повірку лічильника (-ів) гарячої води та не викликали представника підприємства для складання акту прийняття в експлуатацію вузла (-ів) обліку гарячої води, проводити відповідно до договірних умов за умови відсутності приладу (-ів) обліку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів