Поділитись:

Дистанційне & неперервне навчання: яким буде карантин у СНУ ім. Лесі Українки

Четвер, 12 березня 2020, 12:12
Дистанційне & неперервне навчання: яким буде карантин у СНУ ім. Лесі Українки

12-го березня о 8-й годині відбулася позачергова нарада керівництва Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки щодо запровадження карантину.

Про це йдеться на офіційному сайті закладу вищої освіти.

Зважаючи на введення карантину із 12 березня по 3 квітня ректор університету Анатолій Цьось зауважив, що для керівництва СНУ імені Лесі Українки важливо відповідально підійти до запровадження карантину.

«Просто відпустити студентів із занять – найлегше. Наш принцип діяльності: якщо щось робимо, то робимо це якісно. Це стосується і запровадження карантину. Студенти повинні іти на карантин без паніки, розуміючи що це і як цьому протидіяти», – заявив очільник університету. 

Проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик розповів про особливості навчального процесу в період карантину. Зокрема, поки він триватиме, прийнято рішення про відміну аудиторних занять в університеті до 3-го квітня включно.

«Існує два варіанти відпрацювання. Перший – студенти активно працюють із викладачами у дистанційному режимі з використанням різних технологій. Після нормалізації ситуації ми, очевидно, повернемося до часткового відпрацювання занять. Це другий варіанти, який стосується тих курсів, де неможливо організувати дистанційне навчання. Декани повинні подбати про неперервність навчального процесу», – розповів Юрій Громик.

Відповідно до рекомендацій керівництва вишу після наради декани, завідувачі кафедр зустрічатимуться зі студентами, щоб пояснити що таке коронавірус, як він передається і що робити, щоб не захворіти. Позиція університету – студенти повинні не просто володіти інформацією, а й повідомити її своїм батькам, рідним і знайомим.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів